tisdag, november 06, 2007

Men hallå?! Var är du?

Som om inte det här med bebisverkstan är jobbigt nog som det är så tycks min kropp ha fått sig en flipp - igen! Min ägglossning borde ha kommit i söndags men den håller sig undan =( Jag är så förbannat trött på den här berg-och-dalbanan nu så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen.

Tänk om det inte blir ngn ÄL den här månaden! Fan, då ska vi vänta en dryg månad till innan vi får en ny chans. Snyft snyft. Min kropp suger!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej lilla J
Visst förstår jag lite hur du känner dig. Jag minns när jag och syster C skulle ha babis samtidigt och jag fick ett missfall. Dom 8 månaderna därefter när jag försökte bli gravid igen och besvikelsen varje månad när mensen kom, det var oerhört svårt samtidigt som C:s mage växte och babisen så små¨ningom föddes. Nu hade jag ju redan ett barn och visste att jag kunde bli gravid så det är ju inte jämförbart men jag kan ana lite av din sorg och oro. Jag minns också den månaden när jag blev gravid med H att jag precis som du inte fick ägglossning(av oro?) men sedan kom den nästan en vecka sent och heureka en babis blev till.
Jag förstår att du tänker mycket på detta och att J inte kan omfatta hur du känner och mår men jag tror att det är viktigt att se att livet har många olika kvaliteter varav babisar bara är en. Försök att se mer på vad du har och mindre på vad du inte har så kanske du kan släppa det krampaktiga tankemönstret som i sig är destruktivt för fertiliteten.Det är inte utan anledning många blir gravida när dom just har adopterat. När dom släppte de krampaktiga tankarna på att bli gravida, så blev dom det. Kroppen är en konstig mekanism som vi vet så lite om.
Jag tänker på dig, ring mig om du vill prata. Jag finns ju här hemma den mesta tiden och pratar gärna!!
Kramar från din moster Skräppan

Lilla J sa...

Skräppan - Nu ingav du mig iaf lite hopp om att ÄL:en bara är sen, än så länge är det ju bara 3 dar sen den skulle kommit så visst kan den fortfarande dyka upp. Det som är så konstigt är att i tisdags förra veckan var jag på HSS och då sa läkaren att hon såg en blåsa som var lite större än de andra och var "på gång", och när jag sa att jag väntade ÄL på söndag sa hon att det lät troligt. Så nu blir jag orolig att den rent av kom för tidigt och att vi missade den!! =( Det har aldrig hänt innan, men vore ju typiskt.

Visst vet jag att det finns så mkt annat i mitt liv att glädjas åt, men vissa dagar finns det inte rum för ngt annat i mitt huvud, allt är bara bebis, bebis, bebis... Speciellt kring ÄL och väntad mens. Jag vet att jag förmodligen hade mått bättre av att slappna av, men jag vet inte hur det ska gå till!

Tack för att du finns där moster, och kommenterar och peppar! Hur man än vrider och vänder på det så är trots allt mina problem små jämfört med dina just nu, och att du ändå orkar ge av dig själv visar verkligen vilken fin människa du är! Tänker massor på dig också, och håller tummar och tår för att allt ska bli bra!! Kramis

Åsa sa...

Hej
Jag har läst igenom din blogg och förstår dig helt. Jag hoppas verkligen att ni lyckas att bli med barn, väntan är ett riktigt aber. Kram

Tingeling sa...

Hej, nu har jag hittat hit och ska läsa igenom din blogg vid tillfälle.
Kram!

Lilla J sa...

Åsa - Tack för lyckönskningarna! Och grattis till er!

Tingeling - Välkommen! Kram

Anonym sa...

Tänkte att du kanske ville läsa om en annan berg och dalbana.